Bars

687

687 is een eigentijdse sports lounge op dek 4 in the District op de Disney Dream. Overdag kan je in 687 terecht met de hele familie voor spelletjes en activiteiten in een comfortabele, ongedwongen setting. Na 21 uur, verandert de lounge in een toevluchtsoord voor volwassenen op zoek naar meer volwassen activiteiten en spelletjes en om te genieten van een glas bier, wijn of cocktails.

687 is een moderne interpretatie van een traditionele lounge met een verfijnde, maar vriendelijke en uitnodigende sfeer met rijke details zoals warme houttinten, een metalen plafond en lederen bekleding. Het is een plek waar gasten kunnen ontspannen op het einde van de dag. Uitgerust met meerdere flatscreen lcd-televisies en een groot plasmascherm met digitale surround sound, is 687 de perfecte bestemming voor het bekijken van een aantal live sport- en andere grote evenementen uitgezonden via satelliet, of gewoon een heerlijke plek voor een vriendschappelijke spelletjesavond dankzij de klassieke speeltafels en bordspellen aanwezig in de lounge.

Bon Voyage

Bon Voyage is een bar in het Lobby Atrium op de Disney Dream en Fantasy, de perfecte plaats voor een drankje voor het diner. Ze is in Art Deco-stijl en serveert bier, wijn en cocktails.

Cove Bar

De Cove Bar is eigenlijk een uitloper van het Cove Café op de Disney Dream en Fantasy. Dat laatste is binnen aan het zwembad, de Quiet Cove. De bar is eigenlijk in het zwembad zelf. Je kan met je voeten in het water zitten bv. genietend van een cocktail.

Cove Café

Cove Café bevindt zich op dek 11 op de Disney Dream en Fantasy en net als op de Disney Magic en Disney Wonder aan de adult pool en is dan ook enkel toegankelijk voor volwassenen. Begeef je hier in de comfort zone met Danish pastries, koffie en expresso, maar ook een Bloody Mary en verschillende soorten cognac staan hier op de kaart.

Cove Café  Cove Café

Dit is allemaal wel betalend en dus niet inbegrepen in de prijs van de cruise. Je kan hier ook magazines en boeken lenen, surfen op het internet en naar nieuws en sport kijken op een grote plasma TV. Zowel binnen als buiten op dek staan er zetels.

Currents

Currents is een outdoor bar op dek 13 met een indrukwekkend uitzicht op de Disney Dream en Fantasy.  Het is er heel zonnig en dus ideaal om te genieten van een drankje aan de bar of dat terug mee te nemen naar je stoel.  Je kan er ook wat versnaperingen krijgen.

District Lounge

 

District Lounge is gelegen op dek 4 in the District op de Disney Dream. Deze bar heeft een gezellig modern design en straalt een ontspannen sfeer uit met comfortabele, ronde zetels. Het is de perfecte plek voor alle volwassenen om de aftrap van de nacht te geven voordat ze de andere locaties in the District gaan verkennen.  Een speciaal kenmerk van de District Lounge is de halogeenverlichting overhead die een warme sfeer geeft en het plafond is een koepel die een zachte gloed verleent en die verandert van kleur en intensiteit naarmate de nacht vordert.  Elke avond is er ook live pianomuziek en een zanger of zangeres aanwezig.

Evolution

Evolution, gelegen op dek 4 in the District op de Disney Dream, is een trendy dance club en de belangrijkste locatie voor plezier voor volwassenen. Deze club speelt hedendaagse hits en klassiekers. Gedurende de dag, biedt Evolution danslessen, bingo en andere activiteiten als knutselen. ’s Nachts richt Evolution zich op volwassenen, met dans, spelletjes, karaoke en een volledige bar met cocktails.

Evolution is geïnspireerd door een van de mooiste gevleugelde wezens uit de natuur. Evolution is een artistieke interpretatie van de transformatie van een vlinder: dynamisch, uniek en levendig. Met een bijna onwereldse sfeer van organische vormen, kleuren en verlichting, roept Evolution een gevoel op dat je in een cocon zit. Het patroon op de muren is geïnspireerd door de vleugels van een monarchvlinder en de wervelende paden van het licht op het plafond symboliseren vlinders tijdens de vlucht.

 

In Evolution vind je verschillende soorten van entertainment gedurende de dag en ’s nachts is het de belangrijkste plek voor entertainment alleen voor volwassenen, zoals themafeesten, cabaret en comedy acts.

La Piazza

 

La Piazza is een lounge enkel voor volwassenen in Europa (de verzameling van alle bars en clubs op de Disney Fantasy) geïnspireerd op de pittoreske Italiaanse steden en decoratieve plaza’s.  De bar is een caroussel, er hangen Venetiaanse maskers en er staat ook een authentieke Italiaanse Vespa met sidecar.

Meridian

Meridian is een lounge uitsluitend voor volwassenen op dek 12 op de Disney Dream en Fantasy, waar de gasten een aperitiefje of een drankje na het diner kunnen nuttigen.  Je kan dan ook de aangrenzende sigaarbar op het dek buiten bezoeken. De naam Meridian is ontstaan uit feit dat de bar tussen Palo en Remy ligt.  Het decor zelf een hommage aan de het reizen over heel de wereld. Geïnspireerd door de vroege dagen van het reizen over zee, is de zaal voorzien van een sextant (een navigatiehulpmiddel) ingebed in de vloer, terwijl de leren kaarten bedrukt met paspoortstempels uit de hele wereld de muren sieren. Meridian biedt ook een fantastich mooi zicht over de oceaan.

 

Er is een dress code in de bar ook.  Voor 6 uur ’s avonds zijn jeans en shorts geaccepteerd, maar daarna wordt gevraagd een geklede broek en hemd of jas aan te doen voor de mannen en een jurk of broekpak voor vrouwen.  Zwemkledij of mouwloze t-shirts zijn altijd verboden.

 

O’Gills Pub

O’Gills Pub is een Ierse pub enkel voor volwassen in het Europa-district op de Disney Fantasy.  Het donkere hout en andere accenten zorgen voor de authentieke sfeer van zo’n pub.  Ze staat ook vol met grote flatscreen tv’s waarop je allerhande sportwedstrijden kan volgen.

Ooh La La

Ooh La La is een lounge en cocktailbar enkel voor volwassenen in het Europa-district op de Disney Fantasy.  Ze is helemaal Frans geïnspireerd met Louis XIV-stijl stoelen, een bar als een juwelendoos met diamanten facetten, Victoriaanse meubelen, muren met fluweel en veel spiegels.

Pink

Pink is een chique cocktailbar gelegen op dek 4 in the District op de Disney Dream. Geïnspireerd door de beste Champagne uit Frankrijk, zorgt de hele zaal ervoor dat de gasten zich voelen alsof ze worden ondergedompeld in een fles roze bubbels.  Ontworpen in Franse Art Nouveau, een stijl die gekenmerkt wordt door vloeiende gebogen vormen, zijn in de muren verlichte glazen “bubbels” aangebracht om een effect van bruisende Champagne te maken. De lichtgevende muur geeft ook de condensatiedruppels die je ziet op een champagnefles weer in verschillende soorten roze. De glazen lampen in de bar doen denken aan champagneglazen. De barkrukken lijken gemaakt van fonkelende kristallen en de detaillering langs de voorkant van de bar lijkt de draad rond een champagnekurk.

Elegant vormgegeven in luxe velours, marmer en hout, is Pink een intieme ruimte met gezellige hoekjes die de ideale romantische setting kan bieden. Geniet van de creatieve sfeer als je de avond afsluit met een heerlijke champagnetoast in deze betoverde cocktailbar.

Skyline

 

Skyline is een prachtige cocktailbar gelegen op dek 4 op de Disney Dream en Fantasy. Deze steeds veranderende locatie viert enkele van de meest beroemde steden van de wereld. Grote “vensters” bieden de gasten een indrukwekkend uitzicht op de skyline van sommige van de mooiste steden ter wereld alsof je op een uitkijkpunt staat.  De chique bar is ontworpen met het idee van “grootstedelijke sky bar ontmoet luxe penthouse”, compleet met digitale open haard. Warm hout en glanzende metalen afwerking zorgen voor een knap decor voor de 7 grote LCD-schermen met de skylines, een soort “vensters naar de wereld”, die niet alleen elke dag een beeld geven van een andere stad, maar op magische wijze van dag naar nacht transformeren. Elke avond zal er een cocktail geïnspireerd op de weergegeven stad geserveerd worden.

 

The Tube

  

The Tube is een trendy nightclub enkel voor volwassenen in het Europa-district op de Disney Fantasy.  Overdag zijn er soms activiteiten voor families. ’s Avonds kan je er dansen op de verlichte Union Jack dansvloer voorafgegaan door spelletjes of een quiz.  The Tube is geïnspireerd op het hedendaagse London met zijn typische telefoonhokjes, zetels met prints van metrotickets, cocktails met namen als Big Ben en verschillende Londense metrostations.

Vista Café

Vista Café is een café/bar gelegen op dek 4, Midship op de Disney Dream en Fantasy dat drankjes en snacks serveert gedurende de dag. Het is de perfecte plek voor gasten om te genieten van koffie en een gebakje in de ochtend of van een cocktail voor of na het diner of een live show ’s avonds.  Het café is in Art Deco-stijl en is ook een wireless hotspot.  Ernaast vind je Shutters, de winkel waar je je foto’s kan gaan bekijken.

 

Waves

Waves is een casual open-air bar op dek 12  op de Disney Dream met een mooi uitkijkpunt waar gasten kunnen ontspannen met een verfrissend drankje.  Het is een langgerekte bar met warme houttinten vermengd met een koele nautische touch en slim ontworpen barstoelen dat een ideale sfeer geeft voor gasten om achterover te leunen en te genieten van elkaars gezelschap.

Comments are closed.