Disney Wishes

Deze 45′ durende musical gaat over drie beste vrienden die ontdekken dat het geheim om volwassen te worden, is verbonden blijven het kind dat van binnen blijft zitten.

Het verhaal begint wanneer beste vrienden voor lang Kayla en Nicole samen met Nicole haar tweelingbroer Brandon Disneyland bezoeken om te vieren dat ze afgestudeerd zijn.  Ze zijn onzeker wat hun toekomst nu gaat brengen, zo ze doen een wens om op de “Ride of Our Lives” te gaan, het openingsnummer.

 

Hun wens veroorzaakt het verschijnen van een betoverde wereld met een groep Disney characters, zoals Rapunzel, Flynn Rider, Lilo, Stitch, Mulan, Hercules, Pinocchio, Timon en Pumba, die hen door hun magische trip begeleiden.

 

In Wishes worden originele liedjes en klassieke Disneynummers gebracht met een eigentijdse twist.  Enkele voorbeelden:

  • “I’ve got a dream” uit Tangled met Rapunzel en Flynn Rider in de Snuggly Duckling Tavern
  • “Hawaiian Roller Coaster Ride” uit Lilo and Stitch waarbij het podium gevuld wordt met grote zeilen, vliegers en surfborden.  Hier surft Kayla op een grote blauwe golf.
  • “I wanna be like you” uit Jungle Book in een swingversie met King Louie en een bende apen.

 

In de finale viert het trio hun speciale reis met een afstudeerfeestje op de tune van de Disney Channel-film “Lemonade Mouth”, “Breakthrough”

Meer foto’s vind je hier.

Dit is een kleine preview van de repetities:

Comments are closed.