Games voor de hele familie

Niet alles wat op volgende pagina staat zal je op elke cruise terugvinden.  Het hangt van het schip, maar vooral van de lengte van je cruise af.

A Pirates Life For Me

Chip-it Golf

In de lobby wordt er een grote mat gelegd.  Het is de bedoeling dat je met je golfballetjes (hol plastic met velkro rond) zo veel mogelijk punten scoort. Er is ook een variant in het zwembad waarbij een lid van de cruise staf in het zwembad drijft met een zwembad waarin je dan je balletje moet zien te krijgen.

Desperate Shipmates

Verzamel de tips gedurende cruise om te weten te komen wie de dief is en welke rol alle personages spelen.  Je krijgt top secret enveloppes onder je deur geschoven met tips in, je moet soms een filmpje op tv bekijken, met een wachtwoord bij iemand een tip ophalen, gewoon fun.  Je krijgt ook een notaboekje voor al je tips en op het einde van de cruise wordt alles onthuld.  Een prachtig mystery game door de cruise staff.

 

 

 

Disney Tune Trivia

Family Ice Breakers

Family Magic Quest: Het wildste en meeste fun event op de Seven Seas!

Family Talent Show: Toon je eigen talenten en die van je familie aan de rest van de passagiers.

Gezelschapsspelletjes in de Promenade Lounge.

Goofy & Max Boat Build: Gebruik je verbeelding en creativiteit om je eigen boot te maken.

Jackpot Bingo

Geanimeerd spelletje bingo met telkens 4 cash prices, waarbij tijdens het 4de spel voor de blackout (alle nummers) gespeeld wordt met de bijbehorende jackpot.  Wanneer die niet gewonnen wordt binnen het vooropgestelde aantal ballen, gaat die naar het volgende spel.  De laatste dag van de cruise is er echter geen maximum en moet de jackpot eruit!

 

Mickey 200: Geen groenten om op te eten, maar om mee te racen!

Mickey Mania Game Show: De ultieme test voor je Disneykennis.

Midship Detective Agency

Aan boord van de Disney Dream en Disney Fantasy is er een interactief spel dat je kan spelen met de hele familie.  Er staan 2 bureaus zoals hierboven op het schip waar je een kaartje kan gaan halen samen met een plan van het schip. Op dat plan staan alle plaatsen die je moet bezoeken om een raadsel op te lossen.  Dat zijn allemaal schilderijen, de zogenaamde betoverde schilderijen.  Die reageren al als je er staat naar te kijken, maar als je er dat kaartje voor houdt, komt er nog een tweede functie tevoorschijn.  Op de Disney Dream kan je slechts 1 spel met Mickey & the gang spelen.  Op de Disney Fantasy heb je er 2 met Mickey & the gang en 1 met de Muppets.  Je moet dan bv. een gestolen schilderij zoeken en zoeken wie de dief is.  Per schilderij dat je bezoekt, krijg je meer tips over wie het zou kunnen gedaan hebben totdat je op het einde maar 1 iemand meer over houdt.  Het einde is ook telkens anders.

Mini-golf

Aan boord van de Disney Dream en Disney Fantasy heb je een mini-golfparcours van 9 holes op dek 13.

 

Mouse²O

Dans mee met Mickey, Minnie, Pluto, Donald, Goofy, Chip en Dale aan het familiezwembad.  De cruise staff speelt spelletjes met de kinderen, duo’s eten om ter meeste watermeloenen en de vaders van de kinderen komen even origineel uit de hoek…

 

 

Mr. Toad’s Wild Race

Spring en juich of doe gelijk wat nodig is om je kikker over de finishlijn te krijgen.

 

On the nose: Wilde gokken op hoeveelheden.  Hoeveel water zit er in de reservoirs van Epcot’s Living Seas?

Pirate Scaventer Hunt: Neem een plan en verzamel hints om de schat te vinden!

Seafarer’s Sage: Raad wie van de panelleden de waarheid vertelt.

So You Think Know Your Family: Een fun game show waarin blijkt hoe goed je je familie kent.

Sound Waves: Interactieve spelletjesshow over muziek.

Sport Games: Op het Wide World of Sports deck kan je basketbal, voetbal, ping pong, … spelen.

TV Tune Trivia

Who Wants To Be A Mouseketeer

Het antwoord op de populaire tv-show en jouw kans om in de hot seat te geraken.

Wii Bowling

Comments are closed.