Halloween Season

Vanaf de tweede helft van september komen de Disneyschepen helemaal in de Halloweensfeer.  Overal hangt Halloweendecoratie, de characters en crew hebben Halloweenoutfits aan en speciaal aangepast entertainment wordt georganiseerd.  Een overzicht.

Halloween on the High Seas Halloween on the High Seas

Character greetings

Characters staan er niet in hun gebruikelijke (standaard of sailor-) outfit, maar in hun special Halloweenoutfit.  Maak kennis met Dracula Mickey of politie-agent Chip.

Halloween characters

Family Halloween bash

Terwijl de volwassenen hun adult only party hebben, is deze Halloween party (op Halloween zelf of op de Halloween night van die bepaalde cruise) in D-lounge voor de hele familie.  Je kan dansen met de cruise staff en de Disney characters op wat Halloween songs van de DJ.

Halloween crafts

Knutsel je eigen Halloween themed souvenir in elkaar.

Halloween isn’t just for kids

Terwijl de party in D-Lounge voor de hele familie is, is deze party enkel voor volwassenen.  Kom verkleed en probeer een prijs te winnen in een van de vele categorieën zoals meest angstaanjagend, meest Disney, …
Ondertussen draait de DJ tunes en is er een optreden van enkele Halloweendansers.

Halloween isn't just for kids Halloween isn't just for kids Halloween isn't just for kids Halloween isn't just for kids

Haunted stories at sea

Laat op de avond worden aan dek griezelige verhalen verteld met wat extra klank, beeld en meer verrassingen…

Haunted stories at sea Haunted stories at sea

Mickey’s Mousequerade

Mickey en al zijn vrienden organiseren een grote dance party in de lobby met allerlei spelletjes voor de kinderen en gratis snoep.

Mickey's Mousequerade Mickey's Mousequerade Mickey's Mousequerade

Nightmare before Christmas sing and scream

3D-voorstelling van Nightmare before Christmas in het Walt Disney Theater waarbij je helemaal in het verhaal gezogen wordt, meezingt en -schreeuwt. Met een speciaal bezoek van Jack en Sally…

The pumpkin tree

Het meest iconische stuk decoratie aan boord.  In de lobby staat een grote boom waarrond bijna elke dag een stukje verhaal verteld wordt totdat hij eindelijk in bloei staat.

Pumpkin tree Pumpkin tree Pumpkin tree

Comments are closed.