Varia familie-entertainment

Art Auction

Park West Gallery verzorgde de veiling aan boord van Disney Cruise Line.  Er gingen vooral Disney sketchen, schilderijen, etsen en andere types schilderkunst onder de hamer, maar soms ook items die niks met Disney te doen hadden.  Je kon wat je won direct meenemen of laten opsturen, ingekaderd of niet. Zo’n veiling was ook prima entertainment om het gewoon eens mee te maken, al was het maar voor de snelheid van praten van de veilingmeester(es).  De beste reden was misschien wel dat iedereen die de veiling bijwoonde, gratis martini’s krijgt… Op dit moment zijn er geen veilingen meer aan boord.

Captain’s Corner

Een vragensessie met de kapitein en het steering comittee.  Vragen variëren van heel technisch (hoeveel kilogram kip wordt er op een dag gegeten?), over in eigen belang (hoe solliciteer je voor Disney Cruise Line), tot heel persoonlijk (bent u getrouwd en is dat niet lastig als je zo lang op zee zit).

Captain’s Signing

Ontmoet de kapitein van het schip en laat hem je favoriete Disney Cruise Line souvenirs tekenen.  Een pen hoef je niet mee te brengen, de kapitein heeft zijn eigen persoonlijk set stiften en balpennen voor alle doeleinden liggen in de winkel.

Captain’s Welcome Reception

Geniet van live muziek terwijl je een praatje kan slaan met de officieren van het schip met een cocktail in de hand.  Je kan ook op de foto met de kapitein.

Danslessen

Een professioneel danskoppel leert je elke zeedag een andere dans (wals, salsa, merengue, tango, foxtrot, …). ’s Avonds kan je je dansmoves tonen op de twee dansparties.

Dance class Dance class

Disney’s Behind The Scenes

Voordracht over wat er gebeurt achter de schermen bij Disney, het onderwerp hangt af van de spreker die aanwezig is op je cruise, bv Jeff Kurtti, Don ‘Ducky’ Williams,… Bij die laatste kan je elke tekening die hij maakt terwijl hij vertelt winnen achteraf.  Je kans op een uniek gesigneerd exemplaar…

 

Family Crafts

Maak samen met de cruise staff een origineel souvenir.

Friendship rocks!

Speciale farewell show met de kinderen in de hoofdrol.

Friendship rocks Friendship rocks

Goofy’s Fun Fitness Pool Party

Train op een om ter gekste manier met de cruise staff en je Disneyvrienden.

Officer Pin Trading

Je kan pins ruilen met alle crew members in de winkels, aan guest services en shore excursion desk en aan de ingangen van de restaurants.  1x kan je ook pins ruilen met de officieren (2x op speciale cruises) in Preludes tussen de show en het diner in.

Origami & Vliegers vouwen

Leer de kneepjes van origami en hoe je mooie vliegers vouwt met de cruise staff en test welke vlieger het verste vliegt!

 

Power Walk

Doe mee met de cruise director en loop een paar rondjes op dek 4.

Shopping Talk

De shopping guide vertelt je alles wat je moet weten over de shops en de koopjes die kan doen in alle ports of call.  Ze geven ook een diamond and gemstone seminar waarbij ze je uitleggen hoe je welke steen kan herkennen en naar wat je op zoek kan in de vele juwelierszaken.

 

Towel Folding

Elke avond vind je in je kamer een ander dier gevouwen van een aantal handdoeken terug.  Hoe je dit doet leggen de kunstenaars zelf uit: degene die je kamer schoonmaken.  Je krijgt een aantal handdoeken bij het binnenkomen en je kan meedoen met de voorbeelden die ze laten zien.  Je krijgt de technieken dan mee op papier zodat je thuis zelf iedereen kan verrassen met een origineel decoratief element op de kamer!

 

 

Virtual Tours

Video op het grote scherm aan het zwembad met een tour van de brug en de controlekamer.

Comments are closed.