Zwembaden

Aan boord de Disney Fantasy zijn verschillende zwembaden. 3 grote op dek 11 toegankelijk voor iedereen, een cast member zwembad en enkele jacuzzi’s in de teen club. Daarnaast is er nog waterfun voor kinderen en een watercoaster. Er staan ook enkel jacuzzi’s verspreid op dek 11.
In vergelijking met de Disney Dream zijn er nog 2 kleine zwembadjes toegevoegd (boven Cove Café) en een extra splash zone voor kinderen.

Mickey’s Pool

Mickey’s Pool is het zwembad voor de allerkleinsten. Het is in tegenstelling tot de Magic en de Wonder gelegen op midship naast Donald’s Pool. Ook hier is een slide voorzien.

Donald’s Pool

Donald’s Pool ligt dus naast Mickey’s Pool en is gericht op de familie. Hier kunnen vooral tieners terecht.

Quiet Cove

Dit is het zwembad enkel voor volwassenen. Het is een relaxzwembad en de bar staat er eigenlijk in.

Aquaduck

De eerste watercoaster op zee! In een van de smokestacks schuif je aan om vervolgens in een band heel het dek rond te gaan door de tube. Je wordt een aantal keer vooruit gestuwd en je hebt heel de tijd mooi zicht. Je kan je spullen achterlaten aan de ingang in een hokje om ze dan weer op te halen.

Nemo’s Reef

Dit is een speelruimte voor de kleine kinderen helemaal gethematiseerd naar Finding Nemo gelegen naast Mickey’s Pool.

Aqualab

Het Aqualab is een extra toevoeging aan de Disney Fantasy t.o.v. de Disney Dream.  Het is een splash zone voor kinderen net naast de Aquaduck.

 

Satellite Falls

Nog een extra toevoeging t.o.v. de Disney Dream is Satellite Falls.  Er was een groot plaatsgebrek aan het zwembad van de Quiet Cove zelf, dus is er op het hoogste dek nog een zwembadje bijgemaakt.  Zoals de naam zegt is het eigenlijk water dat naar beneden loopt in een zwembadje onder een satelliet.

Funnel Puddle

Funnel Puddle is nog een klein zwembadje toegevoegd om het gebrek aan plaats aan het zwembad op de Disney Dream te compenseren.  Het ligt net boven de Quiet Cove, maar niet op het bovenste dek zoals Satellite Falls.

Comments are closed.