Bars op Disney Magic en Wonder

Cove Café

Cove Café bevindt zich op deck 9 aan de adult pool en is dan ook enkel toegankelijk voor volwassenen.  Begeef je hier in de comfort zone met Danish pastries, koffie en expresso, maar ook een Bloody Mary en verschillende soorten cognac staan hier op de kaart.   Dit is allemaal wel betalend en dus niet inbegrepen in de prijs van de cruise.  Je kan hier ook magazines en boeken lenen, surfen op het internet en naar nieuws en sport kijken op een grote plasma TV.

 

Op de Disney Wonder is in 2011 het Cove Café aangepast voor de Alaska-cruises.  Er is een tweede verdieping bovengebouwd met een trap die je ziet door de vensters aan de Quiet Cove.

 

Diversions

Diversions is eigenlijk een pub met verschillende schermen waarop je sportwedstrijden op ESPN kan volgen.  Je kan wel wel op zee ver weg van alle land zitten, maar je mist hier niks van je favoriete sportwedstrijden.  Je kan er ook gezelschapsspellen als schaak en backgammon spelen in een rustige atmosfeer in de zeteltjes. Diversions is op de Disney Magic na de ‘reimagining’ vervangen door O’Gills.

 

Je bent hier niet verplicht iets te drinken, maar wat je drinkt moet je apart betalen (dus niet inbegrepen in de prijs van de cruise).  Een cola kost je bv $3.  Diversions wordt overdag ook voor andere dingen als workshops en voorstellingen van de Disney Vacation Club gebruikt.

Frozone Treats

Een nieuwe bar tussen het zwembad voor de kinderen en dat voor de families waar ze bier, cocktails en smoothies serveren.

Frozone Treats Frozone Treats

O’Gills

O’Gills Pub is een Ierse pub enkel voor volwassenen.  Het donkere hout en andere accenten zorgen voor de authentieke sfeer van zo’n pub.  Ze staat ook vol met grote flatscreen tv’s waarop je allerhande sportwedstrijden kan volgen. Overdag wordt het ook gebruikt voor trivia en zo voor de hele familie.

O'Gills

Outlook Bar

Outlook bar

De Outlook Bar bevindt op het hoogste dek, met zicht op de Quiet Pool, het adult only zwembad.  Je kan je hier een pintje laten tappen, genieten van een glas wijn, martini of een klassieke of exotische cocktail.  Geniet echter vooral van het schitterende uitzicht over de hele oceaan.

Preludes

Preludes is enkel geopend bij een voorstelling in het Walt Disney Theatre.  De bar bevindt zich dan ook net voor de ingang van dat theater.  Je kan er frisdranken, bier, cocktails en kleine versnaperingen als chips en chocolade bestellen om te gebruiken tijdens de voorstelling.

Promenade Lounge

 

Als je even wilt relaxen, ben je op de goede plaats in de Promade Lounge.  Enerzijds heb je er de zalige rust van een echte lounge bar, waarbij je kan geniet van een cocktail, een glaasje wijn, bier of cognac.  Op het podium in het midden treden ’s avonds artiesten waarbij je anderzijds ook de beentjes eens kan losgooien.  Je kan kiezen tussen een tafeltje met een zachte zetel in de bar, eenzelfde tafeltje met uitzicht op zee aan een van de grote patrijspoorten en of een kruk aan de bar.  De bar rond staat televisieschermen waar je tv-programma’s kan bekijken. Je kan zien dat er wat stijlverschillen zijn tussen de Promenade Lounge aan boord van de Disney Magic of Disney Wonder.

 

Naast de lounge vind je ook het internet café voor wie even het thuisfront wil groeten of gewoon zijn mail wil checken.

Fathoms

Als je de beentjes eens wil losgooien, ben je aan het goede adres in Fathoms.  De bar heeft de vorm van een halve cirkel.  Centraal heb je het podium, daarrond een dansvloer en daarrond nog eens zetels en tafeltjes om even uit te rusten.  Ook cabaret onder de vorm van komieken en andere entertainers heeft zijn plaats in Fathoms.

De bands die hier optreden, verschillen van cruise tot cruise, net als de stijlen.  Je kan in een discofuif terechtkomen, maar ook in 80’s party.  In de vroege avond swingt de hele familie erop los, maar de DJ draait hier nog verder tot in de vroege uurtjes for adults only.

Fathoms

Je bent niet verplicht iets te drinken, maar wat je bestelt, moet je wel apart betalen ($3 voor een Cola bv).  Overdag wordt Fathoms ook voor andere dingen gebruikt zoals bingo, trivia en workshops.

Keys/ Cadillac Lounge

Keys

Keys (vroeger Sessions) en de Cadillac Lounge zijn lounge bars, respectievelijk op de Disney Magic en Disney Wonder enkel voor volwassenen.  Je kan relaxen in de zachte armstoelen en sofa’s.  Overdag kan je zelf je muziek bepalen aan de luisterstanden, ’s avonds kan je genieten van intieme pianomuziek, dikwijls met een jazzy invloed.

Cadillac Lounge

Signals

Signals bevindt zich aan de Quiet Cove, het adult only zwembad.  Het is er heel geschikt om even uit te blazen na een verkwikkende duik, te genieten van de muziek of gewoon wat te socializen met een lekker drankje in de hand.  Je kan er kiezen uit iets fris, een biertje of een lekker cocktail met ronkende namen als Yellow Bird, Navigator, Sea Quest, Life Raft en Man Overboard.

 

Comments are closed.