Quick services op de Disney Magic en Disney Wonder

Goofy’s Galley (Disney Wonder)

Goofy's GalleyDe ideale plaats voor de kleine honger tussen de  maaltijden door (als je die al zou hebben), is gelegen aan de Mickey Pool.  Je kan hier alle snacks krijgen die je je kan indenken: penne pasta, panninis, slaatjes, wraps, vers fruit en – last but not least – soft ice!  En dat allemaal inbegrepen in de prijs van de cruise, wie zei daar iets over een opkomend buikje?

Pinocchio’s Pizzeria (Disney Magic & Disney Wonder)

Aan de Goofy Pool vind je 2 snack bars, een ervan is Pinocchio’s Pizzeria.  Je kan hier een gewone pizza met kaas en tomaat krijgen, een met pepperoni, ofwel ga je voor de special van de dag.  Ook dit is ingebrepen in de prijs van de cruise!

Pluto’s Dog House Snack Bar (Disney Wonder)

Aan Goofy’s Pool vind je 2 snack bars, een ervan is Pluto’s Dog House.  Hier kan je de (nou ja) kleine honger stillen met een hot dog, bratwurst, tacos, chicken tenders en burgers (zowel van vlees, vis, als een vegetarische).

Boiler Bites

Boiler Bites (Disney Magic)

Een nieuwe naam voor Pluto’s Dog House Snack Bar na de ‘reimagining’ van de Disney Magic. Het eten dat ze serveren is zo goed als hetzelfde gebleven.

Daisy’s De Lites (Disney Magic)

Een nieuwe naam voor Goofy’s Galley na de ‘reimagining’ van de Disney Magic. Het eten dat ze serveren is zo goed als hetzelfde gebleven.

Daisy's De Lites

Eye Scream (Disney Magic)

Het hoekje met de automaten waar je ijsjes kan nemen zijn verhuisd bij de ‘reimagining’ van de Disney Magic van naast Goofy’s Galley naar naast Frozone Treats.

Eye Scream Eye Scream

Comments are closed.