Remember The Magic – A Final Farewell

Remember the Magic is eigenlijk de show die niemand wil zien.  Niet omdat hij slecht is, maar gewoon omdat dit de show is die opgevoerd wordt op de laatste avond van de cruise.  Hierin zit dezelfde rode draad als in de Welcome Aboard-show: Jaimy.  Alleen moet hij deze keer inpakken, maar blijft hij dromen dat hij kapitein wil worden.

 

Wie dromen zegt, zegt Disney Dreams.  Een stukje uit deze award winning show komt hier ook in terug net als alle artiesten die opgetreden hebben tijdens de cruise (als die nog aanwezig zijn) met nog een laatste mini-opvoering.  De show eindigt met een groet van alle performers die tijdens de vorige shows op het podium gestaan hebben samen met alle mogelijke characters nadat iedereen de bekende gebaren heeft gemaakt bij “Faith, Thrust and Pixie Dust”.  We’ll remember you… Meer foto’s van de Farewell show vind je hier.

 

Na de Farewell-show is er altijd nog ‘Til We Meet Again in de lobby gevolgd door Pub Night.  Bij ‘Til we meet again komen alle characters en een hoop performers uit de shows in hun kostuum uit de show naar de lobby waarbij je dan de gelegenheid hebt om met hen op de foto te gaan.  Ook de hele cruise staff is hier van de partij.  ‘Til We Meet Again eindigt met een song van alle characters en performers onder leiding van Captain Mickey waarna de Mickey-confetti uit lucht valt. Meer foto’s van Till We Meet Again vind je hier.

 

 

Voor de volwassenen is er daarna nog pub night waarbij de cruise staff nog een laatste maal het beste van zichzelf geeft.  Ideaal om uiteindelijk van iedereen afscheid te nemen.

 

1 tip hierbij: zorg ervoor dat je in de namiddag al ingepakt hebt, want ’s avonds mis je ofwel al het entertainment ofwel moet je ’s nachts inpakken, wat eigenlijk niet mag, aangezien je koffers voor 23 u buiten moeten staan…

Comments are closed.