Zwembaden

Aan boord van de Disney Magic zijn 3 publieke zwembaden en enkele slides:

Aqualab

Het zwembad voor de allerkleinsten met daarrond een heel gebied met waterfun en een splash zone.  Het is voor de kinderen die nog niet zindelijk zijn wel verplicht een speciale pamper aan te doen waarmee ze in een zwembad kunnen.  Er is ook een slide, Twist ‘n’ Spout, voorzien.

Aqualab Aqualab
Splash zone Twist 'n' Spout

Goofy’s Pool

Het zwembad voor iedereen, het familiezwembad, met twee bubbelbaden.  Buiten de tekening van Goofy heeft die geen speciale theming, maar er is wel podium geflankeerd door twee gazebo’s (waar dikwijls characters staan om mee op de foto te gaan) en het reuzescherm waarop o.a. films vertoond worden.  Aan dit zwembad worden ook alle deck-parties gehouden, zoals de Pirates IN the Caribbean-party.  Het zwembad wordt dan afgedekt.

Goofy pool

Boven de Goofy pool vind je ook nog de Aquadunk.  Een slide vertrekt uit een van de schoorstenen waarbij je op dek 10 terechtkomt, maar de buis buiten het schip komt.

Aquadunk Aquadunk

Quiet Cove Pool

Quiet cove Quiet cove

Dit zwembad is enkel voor volwassen (18+ dus).  Hier worden geen wilde parties gehouden, enkel rustige sfeermuziek (soms door een live-band) gecombineerd met een bezoekje aan de bar.  Er zijn ook twee bubbelbaden waaraan bij het dry-dock van september 2008 bij elk een waterval toegevoegd is.  Net naast het zwembad is ook het Cove Café.

Er is ook nog een piepklein zwembad voor de Cast Members.

Cast member pool

Comments are closed.