Zwembaden

Aan boord van de Disney Wonder zijn 3 publieke zwembaden:

Mickey’s Pool

Het zwembad voor de allerkleinsten in de vorm van een Mickey hoofd, waarvan 1 oor voorzien is voor kinderen die nog niet zindelijk zijn. Het is voor die kinderen wel verplicht een speciale pamper aan te doen waarmee ze in een zwembad kunnen. Er is ook een slide voorzien.

Goofy’s Pool

Het zwembad voor iedereen, het familiezwembad, met twee bubbelbaden. Buiten de tekening van Goofy heeft die geen speciale theming, maar er is wel podium geflankeerd door twee gazebo’s (waar dikwijls characters staan om mee op de foto te gaan) en het reuzescherm waarop o.a. films vertoond worden. Aan dit zwembad worden ook alle deck-parties gehouden, zoals de Pirates IN the Caribbean-party. Het zwembad wordt dan afgedekt.

Quiet Cove Pool

Dit zwembad is enkel voor volwassen (18+ dus). Hier worden geen wilde parties gehouden, enkel rustige sfeermuziek (soms door een live-band) gecombineerd met een bezoekje aan de bar. Er zijn ook twee bubbelbaden waaraan bij het dry-dock van september 2008 bij elk een waterval toegevoegd is. Net naast het zwembad is ook het Cove Café. Er is ook nog een piepklein zwembad voor de Cast Members.

Comments are closed.